GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανησυχία για την υγεία της Μέρκελ - Τι λένε οι γιατροί για το τρέμουλο της Γερμανίδας καγκελαρίου

Μεγάλη ανησυχία και πολλά ερωτήματα προκάλεσε η εικόνα της Γερμανίδας Καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ κατά την επίσημη συνάντηση με τον Πρ...

Μεγάλη ανησυχία και πολλά ερωτήματα προκάλεσε η εικόνα της Γερμανίδας Καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ κατά την επίσημη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Υπενθυμίζεται ότι η Μέρκελ στέκονταν δίπλα στον Ζελένσκι κατά την απόδοση στρατιωτικών τιμών, όταν ξαφνικά, κατά την διάρκεια της ανάκρουσης του γερμανικού ύμνου, άρχισε να τρέμει. Λίγο αργότερο φάνηκε να συνέρχεται και επιθεώρησε κανονικά το τιμητικό άγημα μαζί με τον προσκεκλημένο της. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και ερωτηθείσα για το περιστατικό δήλωσε γελώντας: “Ήπια τουλάχιστον τρία ποτήρια νερό και είμαι πολύ καλά”.

Γιατροί ανά τον κόσμο προσπάθησαν να εξηγήσουν το τρέμουλο της Γερμανίδας Καγκελάριου και στο πού μπορεί αυτό να οφείλεται.

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του τμήματος επειγόντων περιστατικών στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Αμβούργου, Αλεξάντερ Σουλτζ, μιλώντας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, υποστήριξε ότι η εικόνα της Μέρκελ δεν είναι ανησυχητική από ιατρικής άποψης.

Σύμφωνα με τον Σουλτζ το τρέμουλο ενδεχομένως να οφείλεται σε ελλιπή ενυδάτωση, το γεγονός ότι η Καγκελάριος ένιωσε καλύτερα αφότου ήπιε νερό θα μπορούσε να αποτελεί ένδειξη πως βίωσε ένα σύντομο πρόβλημα με το κυκλοφορικό. Ο αναπληρωτής επικεφαλής του τμήματος επειγόντων περιστατικών στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Αμβούργου ωστόσο σημείωσε ότι δεν μπορεί να κάνει μία σίγουρη διάγνωση από απόσταση.

Ο νευρολόγος Igor Orlov ανέφερε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό μπορεί να οφείλεται σε πτώση του σακχάρου στο αίμα.

1 σχόλιο

  1. Η Dr. DIPLOM Physiker Merkel είπε: ΣΤΗΝ ζέστη ΔΕΝ πρέπει να πίνουμε Καφέ αλλά Νερό!

    ΕΙΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΨΗΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ! ΕΓΏ ΠΊΝΩ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΠΌΛΙΚΟ ΚΑΦΈ!!!

    ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΕ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ!

    ΕΙΜΑΙ Η ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση