GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συζυγικό καβγαδάκι μπροστά στις κάμερες για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν - ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν το περασμένο σαββατοκύριακο που στη Βρετανία γιόρτασαν τα 93α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ με την καθιερωμένη παρέλαση και τ...

Ήταν το περασμένο σαββατοκύριακο που στη Βρετανία γιόρτασαν τα 93α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ με την καθιερωμένη παρέλαση και την επίδειξη βρετανικών μαχητικών στον ουρανό του Λονδίνου. Εκεί έκανε και την πρώτη επίσημη εμφάνισή της η Μέγκαν μετά τον τοκετό.

Όλη η βασιλική οικογένεια βρίσκεται στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ θαυμάζοντας τους σχηματισμούς των αεροπλάνων και τα χρώματα που αφήνουν στον λονδρέζικο ουρανό, όλοι εκτός από τη Μέγκαν που κοιτάζει τον σύζυγό της. Εκείνος φαίνεται βλοσυρός και αυστηρός και σε ύφος σκυθρωπό τη διατάσσει "γύρνα". Το επαναλαμβάνει όταν εκείνη δεν αντιλαμβάνεται αμέσως τι της λέει και σπεύδει να... υπακούσει με αμήχανο ύφος.

To στιγμιότυπο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και η "εντολή" του Δούκα του Σάσεξ προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για συζυγικό καβγαδάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση