GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Οικολογική Συμμαχία μετά τις εκλογές...

Εννέα χρόνια μετά την πρώτη της είσοδο, μέσω της Αττικής Οικολογικής Απάντησης με επικεφαλής τον Κώστα Διάκο, η Πολιτική Οικολογία επανέρ...

Εννέα χρόνια μετά την πρώτη της είσοδο, μέσω της Αττικής Οικολογικής Απάντησης με επικεφαλής τον Κώστα Διάκο, η Πολιτική Οικολογία επανέρχεται στο Συμβούλιο της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας, ακόμη πιο ώριμη, ακόμη πιο δυνατή και, κύρια, «αποφασισμένη». 45.000 ψήφοι, 2,8% και 3 περιφερειακοί σύμβουλοι στην κάλπη για την «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ» παρά τον οριζόντιο, σκληρό, προεκλογικό αποκλεισμό από όλα τα ΜΜΕ που κορυφώθηκε «ad opera» της κρατικήςΕΡΤ με τον πρωτάκουστο αφανισμό μας από όλα τα «debates» και, για δες, ακόμη και από τα exit polls, 2 ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης και την εμφάνιση των χιλιάδων προτιμήσεων από μέρους των συμπολιτών μας.

Η «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ» κέρδισε ξεκάθαρα την πρώτη της μάχη και ήλθε για να μείνει πιστή στην οικολογία και στην οικολογική οπτική, στο πολιτικό της πρόγραμμα και τους διακηρυγμένους πολιτικούς της στόχους. Σε κάθε περίπτωση, οφείλει να ευχαριστήσει θερμά τα ιδρυτικά της μέλη και τους υποψηφίους της, τους φίλους της και τις χιλιάδες πολιτών της Αττικής που ασπάστηκαν την οπτική της και τον προγραμματικό της λόγο, και να προχωρήσει πάραυτα σε μία και μόνο αμετάκλητη, πρώτιστα ηθική, δέσμευση : «θα είμαστε».

Θα είμαστε η φωνή των γυρίνων, των αδέσποτων και των «φαντασμάτων του Ασπρόπυργου», η φωνή του κακοποιημένου δένδρου και του καταπατημένου δάσους, του κακοποιημένου ρέματος και του αλλοιωμένου και καταπατημένου γιαλού, η φωνή της άγριας φύσης, του οικότοπου και του βιότοπου, θα είμαστε η εξοικονόμηση και το πράσινο σημείο, ο πεζός και ο ποδηλάτης, η καθαρή ενέργεια, το αναγεννημένο έδαφος και ο αναγεννημένος οικιστικός ιστός, θα είμαστε τα δικαιώματα των διαφορετικών. Θα είμαστε το πνεύμα του συντάγματος και το δίκαιο του κράτους δικαίου, η διεκδίκηση της αυτονομίας της περιφέρειας, η περιφερειακότητα και ο περιφερισμός. Θα είμαστε το όχημα του ριζικού αναπροσανατολισμού των πολιτικών της Περιφέρειας για την διοικητική και πολιτική της αυτονομία και την «Οικολογική Μετάβαση» σε μία κοινωνία βιώσιμης ευημερίας. «Θα είμαστε» για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

«Οικολογική Συμμαχία για την Περιφέρεια Αττικής».
- Για τον ριζικό αναπροσανατολισμό των πολιτικών της Περιφέρειας.
- Για την διοικητική και πολιτική της αυτονομία.
- Για την «Οικολογική Μετάβαση» σε μία κοινωνία βιώσιμης ευημερίας.
- Για τον άνθρωπο και το περιβάλλον
Πληροφορίες: 6972911008, 6978022875
contact@oikologiki-symmaxia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση