GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΕΙΓΟΝ! ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (από το πολύ γλείψιμο) με αφυδάτωση ο Αυτιάς...

Σπύρος Πολυχρονόπουλος    Με ορούς ο Γιώργος Αυτιάς – Αφυδατώθηκε μετά το πολύωρο γλείψιμο στον Μητσοτάκη Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ...

Σπύρος Πολυχρονόπουλος  

Με ορούς ο Γιώργος Αυτιάς – Αφυδατώθηκε μετά το πολύωρο γλείψιμο στον Μητσοτάκη

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Γιώργος Αυτιάς μετά τη συνέντευξη που πήρε το πρωί του Σαββάτου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην εκπομπή του, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η υγεία του γνωστού δημοσιογράφου δεν κινδυνεύει, ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητο να τοποθετηθεί ορός με φλεβοκαθετήρα, καθώς αφυδατώθηκε μετά τη συνέντευξη που πήρε από τον Πρόεδρο της ΝΔ.

Ο Γιώργος Αυτιάς κατάφερε με αυταπάρνηση να γλείφει για ώρες τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια του την υγεία. Ωστόσο, είναι γνωστό πως ο μεγάλος μας δημοσιογράφος, πάντοτε έβαζε το καλό της Ελλάδας πάνω από τον ίδιο του τον εαυτό.

Επιθυμεί να καμαρώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό και θέλησε να βάλει κι αυτός το λιθαράκι του με μία συνέντευξη – μνημείο, η οποία θα μείνει στην ιστορία για τις φοβερές πάσες του δημοσιογράφου στον πρόεδρο της ΝΔ, που θύμισαν Μέσι στα καλύτερά του.

Ο κ. Αυτιάς με μαεστρικό τρόπο δεν έκανε καμία επί της ουσίας ερώτηση στον κ. Μητσοτάκη και σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης συμφωνούσε με όσα έλεγε ο πρόεδρος της ΝΔ και τα επικροτούσε.


Σα να μην έφτανε όμως αυτό στο τέλος της συνέντευξης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΔ για την τιμή που του έκανε να του προτείνει να είναι υποψήφιος με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις εθνικές εκλογές, σε όποια εκλογική περιφέρεια το επιθυμεί.

Παρότι πληγώθηκε που τελικά δεν τον έβαλαν στα ψηφοδέλτια για την ευρωβουλή, ο Γιώργος Αυτιάς εκτίμησε το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης του πρότεινε θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ο ίδιος βέβαια δεν την αποδέχθηκε, αλλά αποφάσισε να υπηρετήσει το μητσοτακέικο με άλλον τρόπο. Από την εκπομπή του θα προμοτάρει τις επιλογές του κ. Μητσοτάκη και θα τις στηρίζει ακόμη περισσότερο, όταν με το καλό γίνει πρωθυπουργός.

Μάλιστα, για να αποδείξει απερίφραστα το πόσο σιχαμερό σκουλήκι (σαν τον Χλαπάτσα) είναι, είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως αν ο μη γένοιτο του ασκήσει άδικη κριτική, έχει το ελεύθερο να τον πάρει τηλέφωνο να του το πει. Ποια ελευθερία του Τύπου; Οι δημοσιογράφοι ζητούν πλέον από μόνοι τους τις παρεμβάσεις των πολιτικών, αν δεν τους αρέσει η κριτική που τους ασκείται! Πρόοδος.

*Τη «Σαλαμάνδρα» τη βρίσκετε και στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση