GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρύ πένθος για τον Έμινεμ: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του - ΦΩΤΟ

Από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του βιώνει ο διάσημος ράπερ Έμινεμ καθώς ο πατέρας του Marshall Bruce Mathers πέθανε σε ηλικία 6...

Από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του βιώνει ο διάσημος ράπερ Έμινεμ καθώς ο πατέρας του Marshall Bruce Mathers πέθανε σε ηλικία 67 ετών. Ο πατέρας του Έμινεμ υπέστη καρδιακή προσβολή στο σπίτι του στην Ιντιάνα, όπως αναφέρει η "The Sun".

Ο Marshall Bruce Mothers είχε φύγει από το σπίτι, όταν ο ράπερ ήταν ακόμα μωρό και μετακόμισε στην Καλιφόρνια. Ο ράπερ μεγάλωσε με τη μητέρα του και είχε αρνητικά συναισθήματα για τον πατέρα του κάτι που εξέφραζε και μέσα από κάποια τραγούδια του, ενώ αρκετές φορές σε συνεντεύξεις του μετά από μεγάλες επιτυχίες αναφερόταν σε εκείνον και είχε μιλήσει και για το ότι είχε φύγει από το σπίτι όταν ήταν έξι μηνών.

Σύμφωνα με τη "The Sun" ο Έμινεμ πολλές φορές και ως έφηβος είχε προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με τον πατέρα του, στέλνοντάς του γράμματα, όμως, αυτά γύριζαν σχεδόν πάντα πίσω στον αποστολέα τους.

Πηγή πληροφοριών και φωτό: thesun.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση