GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρή στο μπάνιο της η πιο σέξι παίκτρια πόκερ - ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της στη Μόσχα βρέθηκε η 26χρονη Λίλια Νοβίκοβα, η οποία αποκαλείται η πιο σέξι παίκτρια πόκερ στη Ρωσία....

Νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της στη Μόσχα βρέθηκε η 26χρονη Λίλια Νοβίκοβα, η οποία αποκαλείται η πιο σέξι παίκτρια πόκερ στη Ρωσία. Η γυναίκα φέρεται να πέθανε από ισχυρή ηλεκτροπληξία.

Εικάζεται ότι φόρτιζε το κινητό της ή άλλη ηλεκτρονική συσκευή στο μπάνιο όταν συνέβη η τραγωδία. Ήταν αριστούχος στη μηχανική και είχε αποφοιτήσει από κορυφαίο ρωσικό πανεπιστήμιο.

Είχε απορρίψει σημαντικές προτάσεις εργασίας από κορυφαίες βιομηχανικές εταιρείες για να γίνει επαγγελματίας παίκτης πόκερ με λαμπερή καριέρα. Αναφέρεται πως είχε συμβόλαιο με το διαδικτυακό PokerStars καθώς και ότι είχε η ίδια στήσει διαδικτυακές τάξεις εκμάθησης πόκερ σε αρχάριους. Εκτός από τον τίτλο της "πιο σέξι παίκτριας πόκερ" από το ρωσικό Channel 5, έφερε και τον τίτλο της "πιο όμορφης παίκτριας πόκερ" της Ρωσίας.

Οι γονείς της ανησύχησαν όταν δεν απαντούσε στο τηλέφωνο του σπιτιού της και ζήτησαν από έναν γείτονα να τσεκάρει την κόρη τους, την οποία βρήκε νεκρή στο πάτωμα του μπάνιου. Από τις πρώτες ιατροδικαστικές εξετάσεις, η κοπέλα έφερε εκτεταμένο τραύμα από ηλεκτροσόκ. Άλλοι θεωρούν ότι χτύπησε το κεφάλι της στον τοίχο τη στιγμή που έπαθε ηλεκτροπληξία.

Η Νοβίκοβα ήταν επίσης εξαιρετική ποδηλάτης, μποξέρ, κωπηλάτης και χιονοδρόμος. Διέθετε online τη δική της γραμμή για ρούχα πόκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση