GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδικάστηκαν γονείς που δεν επέτρεψαν να γίνει χημειοθεραπεία στην κόρη τους που πέθανε

Σε δύο χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκαν οι γονείς 18χρονης κοπέλας από την Ιταλία, η οποία πέθανε αφού είχε αρνηθεί, με τη σύμφωνη γνώμ...

Σε δύο χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκαν οι γονείς 18χρονης κοπέλας από την Ιταλία, η οποία πέθανε αφού είχε αρνηθεί, με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών της, να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία για να αντιμετωπίσει την σπάνιας μορφής λευχαιμία από την οποία είχε προσβληθεί το 2015.

Αντί της χημειοθεραπείας, οι γονείς επέλεξαν να υποβληθεί στην μη δοκιμασμένη μέθοδο Hamer.

Ο Lino και η Rita Bottaro, γονείς της άτυχης Eleonora, κρίθηκαν ένοχοι για αμέλεια και συνέργεια στο θάνατο της κόρης τους.

Η κοπέλα προσβλήθηκε από σοβαρή μορφή λευχαιμίας το 2015 και αποφάσισε να ακολουθήσει τις συμβουλές των γονιών της που ήταν αρνητικοί στην χημειοθεραπεία.

Ακολούθησε μια εναλλακτική μέθοδο θεραπείας, την γνωστή ως Hamer, με βιταμίνες και κορτιζόνη. Η Eleonora πέθανε ένα χρόνο αργότερα.

Η μητέρα ακούγοντας την ετυμηγορία, δήλωσε: «Πιστεύω στη θεία δίκη, δεν έκανα κανένα λάθος. Κι αν γινόταν θα έκανα ξανά όλα όσα έκανα γιατί μόνο ο Θεός ξέρει πόσο ταλαιπωρήθηκε η κόρη μου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση