GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΠΕΚΑ: Πότε ολοκληρώνονται οι αιτήσεις αγροτών για τα προγράμματά του

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου ολοκληρώνονται οι αιτήσεις των δικαιούχων του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ για τα προγράμματα του 2019, αναφέρει ο Οργανισμόςσε αν...

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου ολοκληρώνονται οι αιτήσεις των δικαιούχων του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ για τα προγράμματα του 2019, αναφέρει ο Οργανισμόςσε ανακοίνωση του.

Η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ

"Ο ΟΠΕΚΑ υπενθυμίζει πως την ερχόμενη Δευτέρα 24 Ιουνίου ολοκληρώνονται οι αιτήσεις των δικαιούχων του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ για όλα τα προγράμματα του 2019 (πλην του παιδικού κατασκηνωτικού, για το οποίο οι αιτήσεις έχουν ήδη ολοκληρωθεί). Δικαιούχοι των προγραμμάτων είναι οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι αγρότες του ΕΦΚΑ Αγροτών (πρώην ΟΓΑ), οι οποίοι μπορούν να υποβάλουν μέχρι και την Δευτέρα αίτηση συμμετοχής στα ΚΕΠ όλης της χώρας.

Ειδικότερα έως την Δευτέρα υποβάλλονται αιτήσεις για τα προγράμματα κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού, για τις 4ήμερες εκδρομές, για τα δωρεάν βιβλία και εισιτήρια θεάτρου αλλά και για τα χρηματικά βοηθήματα στις 3τεκνες και πολύτεκνες μητέρες.

Υπενθυμίζεται πως για πρώτη φορά φέτος ο ΛΑΕ /ΟΠΕΚΑ υλοποιεί πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε 4.000 τρίτεκνες μητέρες, που είναι συνταξιούχοι ή ασφαλισμένες του ΕΦΚΑ Αγροτών (ΟΓΑ).

Επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων, τουριστικών γραφείων και βιβλιοπώλες που επιθυμούν να συμβληθούν με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ για τα προγράμματα του 2019 υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους μέσω των ειδικών εφαρμογών που είναι προσβάσιμες από την ιστοσελίδα www.opeka.gr έως και την ερχόμενη Πέμπτη 20 Ιουνίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση