GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκαν τα τάματα που εκλάπησαν από τη Μονή Ιβήρων

Δύναμη της Αστυνομίας, επιχειρεί πάνω από χαράδρα σε κοντινή απόσταση από την Ιερά Μονή Ιβήρων για να εντοπιστεί ο δράστης που έκλεψε...

Δύναμη της Αστυνομίας, επιχειρεί πάνω από χαράδρα σε κοντινή απόσταση από την Ιερά Μονή Ιβήρων για να εντοπιστεί ο δράστης που έκλεψε τα τάματα της Εικόνας της Παναγίας της Πορταΐτισσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρακτορείου Ορθοδοξία» εντοπίστηκαν λίγο πριν το μεσημέρι τα κλαπέντα τάματα πεταμένα σε δασική περιοχή δίπλα από τη Μονή με τον δράστη μέχρι στιγμής να αποφεύγει τη σύλληψη.

«Ο δράστης φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να κρυφτεί μαζί με τα τάματα αφού όταν πλησίασε την χαράδρα ήδη είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία και δεν είχε άλλη λύση από το να καταφύγει στην χαράδρα χωρίς αυτά για να σωθεί. Άλλωστε περπάτησε αρκετά για να ξεφύγει ώσπου να φτάσει σε αυτό το σημείο όπου και κρύφτηκε» , λέει στο πρακτορείο πηγή από το Άγιο Όρος.

Ελικόπτερο της Αστυνομίας έχει εντοπίσει τον δράστη σε χαράδρα κοντά στη Μονή ενώ έχουν ζητηθεί ενισχύσεις από αστυνομική δύναμη εκτός Αγίου Όρους, η οποία και κατέφθασε νωρίς το πρωί.

Αστυνομικές αρχές αναφέρουν ότι φέρεται ο δράστης να είναι αλλοδαπός και ότι από την προηγούμενη νύχτα έμεινε κρυφά μέσα στο ναό για να μπορέσει ανενόχλητος να αποσπάσει τα τάματα που ήταν αφιερωμένα στην Εικόνα της Παναγίας.

Πηγή: ope.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση