GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Αττική - Καταιγίδες και χαλάζι μετά το μεσημέρι

Καταιγίδες θα πλήξουν την Αττική και σήμερα, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Τα φαινόμε...

Καταιγίδες θα πλήξουν την Αττική και σήμερα, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα τοπικά, με ισχυρή βροχή και χαλάζι, ιδιαίτερα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, ενώ αυξημένη θα είναι και η ηλεκτρική δραστηριότητα, που θα προκαλέσει πολλούς κεραυνούς.

Γενικότερα, τοπικά έντονες βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας μας, κυρίως στη διάρκεια των μεσημεριανών και απογευματινών ωρών. Πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων υπάρχει και στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, που τοπικά θα είναι έντονες, ενώ στις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται καταιγίδες, οι ριπαίοι άνεμοι πρόσκαιρα θα πνέουν ισχυροί έως θυελλώδεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση