GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο όνομα από Γαλλία στη λίστα του Ολυμπιακού για φορ

Συνεχίζεται η αναζήτηση για τον βασικό επιθετικό στον Ολυμπιακό, όπου νέο όνομα της λίστας φέρεται να είναι ο Ρασίντ Αλιουί. Σύμφωνα ...

Συνεχίζεται η αναζήτηση για τον βασικό επιθετικό στον Ολυμπιακό, όπου νέο όνομα της λίστας φέρεται να είναι ο Ρασίντ Αλιουί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του συλλόγου του Πειραιά είχαν επαφή με τους εκπροσώπους του Αλιουί αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, με σκοπό να μάθουν τις απαιτήσεις του.

Ο 27χρονος διεθνής Μαροκινός επιθετικός είναι μία από τις περιπτώσεις που παρακολουθεί εδώ και δύο χρόνια ο Ολυμπιακός, καθώς την τελευταία 3ετία έχει πετύχει 35 γκολ με τη Νιμ.

Ο Αλιουί έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του και λόγω της άρνησής του να ανανεώσει, είχε σημαντικά προβλήματα με τον γαλλικό σύλλογο στη Ligue 1.

Ο Ολυμπιακός μίλησε επίσημα με τον Αλιουί και ο παίκτης σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίστηκε θετικός να αγωνιστεί στους Πειραιώτες. Την ίδια στιγμή, πάντως, φέρεται να έχει δεχθεί επίσημες προτάσεις από τις Τραμπζονσπόρ, Αντερλεχτ, Ανζέ, Ρεμς, Ρεν αλλά και πολλές αραβικές ομάδες.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση