GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σπείρα που διέπραττε ένοπλες ληστείες στην Αττική - ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες έξι ...

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες έξι (6) αλλοδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραττε συστηματικά ένοπλες ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων, εγκαταστάσεις ιδιωτικών χώρων στάθμευσης οχημάτων και οικίες, σε διαφορές περιοχές της Αττικής και εξαρθρώθηκε την 14-5-2019 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και στη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875200 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση