GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ισχυρή ανάπτυξη, αυτοδύναμη Ελλάδα» το σύνθημα της ΝΔ για τις εκλογές

Το βασικό σύνθημα, πάνω στο οποίο θα κινηθεί η προεκλογική ρητορική της Νέας Δημοκρατίας στον δρόμο για τις εθνικές εκλογές, αποκάλυψ...

Το βασικό σύνθημα, πάνω στο οποίο θα κινηθεί η προεκλογική ρητορική της Νέας Δημοκρατίας στον δρόμο για τις εθνικές εκλογές, αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Αρχαία Ολυμπία, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Ηλεία και Αχαΐα.

«Ισχυρή ανάπτυξη, αυτοδύναμη Ελλάδα: αυτό είναι το σύνθημα με το οποίο θα πάμε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και δεν το διαλέξαμε τυχαία», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και διευκρίνισε ότι ο λόγος που επιλέχθηκε αυτό το σύνθημα είναι γιατί εάν δεν υπάρξει ισχυρή ανάπτυξη τότε δεν θα μπορούν να δημιουργηθούν καλές θέσεις εργασίας.

Ενόψει της 7ης Ιουλίου, ο κ. Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα εγρήγορση, σημειώνοντας, σύμφωνα με κύκλους της Πειραιώς ότι: «H πολιτική αλλαγή θα ολοκληρωθεί μόνο εάν το βράδυ της 7ης Ιουλίου μου δώσετε μια ισχυρή εντολή για να μπορέσω να αλλάξω την Ελλάδα».

Υπογράμμισε, επιπλέον, τη σημασία που έχει, να δοθεί μέσα από τις εκλογές ξεκάθαρη στήριξη προς τη Νέα Δημοκρατία ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει απρόσκοπτα το σχέδιο της για χαμηλότερους φόρους και εισφορές, νέες καλά αμειβόμενες δουλειές και ασφάλεια για τους πολίτες, σημειώνουν οι ίδιοι κύκλοι.

Σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την περιοδεία του από το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου και ξεναγήθηκε από την Προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας, ενώ στη συνέχεια έκανε βόλτα και στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου συνομίλησε με κατοίκους, καταστηματάρχες και επισκέπτες. Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε την ανάγκη να αναδειχθούν -σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση- όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής προκειμένου να αυξηθεί τόσο ο αριθμός των επισκεπτών όσο και η μέση τουριστική δαπάνη, προς όφελος της τοπικής οικονομίας, αναφέρουν πηγές της ΝΔ.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε το φράγμα του Αλφειού, το οποίο έχει υποστεί ζημιές από κατολισθήσεις και έχει ανάγκη βελτιωτικών έργων, επισημαίνοντας ότι ο καθαρισμός του φράγματος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αποτραπούν νέες πλημμύρες. Προτεραιότητες, όπως τόνισε, είναι επίσης η κατασκευή της ιχθυόσκαλας αλλά και των δικτύων άρδευσης. Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σταμάτησε στα Μακρίσια όπου συνομίλησε σε καφέ με κατοίκους του χωριού. Αυτή την ώρα, ο πρόεδρος της ΝΔ συνεχίζει την περιοδεία του στα Κρέστενα ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον Πύργο Ηλείας.

Δείτε το νέο βίντεο που δημοσίευσε η ΝΔ στα social media, με σύνθημα «ανάπτυξη σημαίνει ελευθερία»:

Ανάπτυξη σημαίνει Ελευθερία. #Ενωμένοι_μπορούμε #Εκλογές2019 pic.twitter.com/7FV7DQoWpO

— ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (@neademokratia) 12 Ιουνίου 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση