GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντυπωσιακή επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ηλικιωμένης στα Χανιά - ΒΙΝΤΕΟ

Κατάβαση από την ταράτσα πολυκατοικίας μέχρι το διαμέρισμα μίας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία ήταν τραυματισμένη και εγκλωβισμένη μέσ...

Κατάβαση από την ταράτσα πολυκατοικίας μέχρι το διαμέρισμα μίας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία ήταν τραυματισμένη και εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι, έκανε ένας Πυροσβέστης στα Χανιά.

Η 87χρονη γυναίκα, που διαμένει στη Νέα Χώρα, έπεσε μέσα στο διαμέρισμα και δεν μπορούσε να βγει έξω, ενώ η πόρτα ασφαλείας του σπιτιού της ήταν κλειδωμένη. Οικείοι της ανησύχησαν και ενημέρωσαν σήμερα το πρωί την Πυροσβεστική.

Στο σημείο μετέβησαν πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι διαπίστωσαν πως δεν μπορούσαν να παραβιάσουν την πόρτα, ώστε να εισέλθουν στο διαμέρισμα.

Έτσι ένας από τους πυροσβέστες κρεμάστηκε με ένα σχοινί από την ταράτσα και κάνοντας «καταδρομική» κατάβαση στο μπαλκόνι του 4ου ορόφου, μπήκε μέσα στο διαμέρισμα, και άνοιξε την πόρτα.

Η 87χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή/ΒΙΝΤΕΟ: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση