GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φτέρνισμα κατά παραγγελία για... φετιχιστές μύτης - ΦΩΤΟ

Η 18χρονη Άμπι Χέιγουντ από την Ουαλία βρήκε έναν εύκολο όσο και παράδοξο τρόπο να κερδίζει χρήματα και να πληρώνει τα έξοδα σπουδών ...

Η 18χρονη Άμπι Χέιγουντ από την Ουαλία βρήκε έναν εύκολο όσο και παράδοξο τρόπο να κερδίζει χρήματα και να πληρώνει τα έξοδα σπουδών της. Φτερνίζεται... Μάλιστα, δέχεται και παραγγελίες. Φτέρνισμα και ευρώ είναι η Άμπι. Ακόλουθοι στα social media πληρώνουν για να τους στέλνει βίντεο με εκείνη να φτερνίζεται, μία, δύο, τρεις...

Μπορεί να φτερνιστεί έως και 11 φορές σε πέντε λεπτά, ενώ μία φορά φτερνίστηκε 37 συνεχόμενες φορές μέσα σε 3 ώρες. Ικανοποιεί όλα τα φετίχ... φτερνίσματος καταγράφοντας τον εαυτό της όπου της ζητείται. Σε τουαλέτες δημόσιων χώρων, σε δωμάτια, σε τοποθεσίες ξεχωριστές. Και το μόνο που κάνει είναι να φτερνίζεται.

Έφθασε στο σημείο να δημιουργήσει και "δονητή" μύτης, ώστε να επιτυγχάνει ευκολότερα το φτέρνισμα και να ικανοποιεί τους φετιχιστές ακολούθους της. Το κάθε βίντεο κοστίζει 20-30 λίρες. Όπως είπε στην Daily Mail, άρχισε να πληρώνεται για τα βίντεο προκειμένου να πληρώνει το ακριβό σχολείο της, καθώς χρειαζόταν "δίχτυ ασφαλείας".

Ένας ακόλουθός της της παρήγγειλε να βιντεοσκοπήσει τον εαυτό της να φτερνίζεται σε τουαλέτα και την πλήρωσε 100 λίρες σε κουπόνια από αλυσίδα ρούχων γι' αυτό το βίντεο όπου απεικονίζονταν και τα πόδια της.

Μόνο δύο φορές μάτωσε η μύτη της από τον ερεθισμό που της προκάλεσε. Όπως η ίδια τονίζει, σ' αυτήν βγάζουν τον κυριαρχικό τους εαυτό ικανοποιώντας τα ιδιότυπα φετίχ τους.

Αποκαλεί τον εαυτό της "μυξιάρα σκύλα". Αν δεν ήταν αυτά τα εξτρά χρήματα που βγάζει θα ήταν υποχρεωμένη να εγκαταλείψει τη Σχολή Τεχνών της Λιντς καθώς η δουλειά της ως σερβιτόρα δεν της αποφέρει αρκετά χρήματα.

Οι φωτό από την Daily Mail:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση