GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγικός επίλογος για τον αγνοούμενο άνδρα στην Πάρο - ΦΩΤΟ

Νεκρός εντοπίστηκε 55χρονος Έλληνας που ζούσε και δραστηριοποιείτο επαγγελματικά στην Παροικία της Πάρου και ήταν αγνοούμενος από το ...

Νεκρός εντοπίστηκε 55χρονος Έλληνας που ζούσε και δραστηριοποιείτο επαγγελματικά στην Παροικία της Πάρου και ήταν αγνοούμενος από το βράδυ του Σαββάτου.

Ο άνδρας ξεκίνησε από την Πάρο με σκοπό να μεταβεί στην Αντίπαρο με το πλοίο από την Πούντα. Ωστόσο, δεν έφθασε ποτέ στην Αντίπαρο και οι οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνισή του στην Αστυνομία την Κυριακή.

Από το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουνίου σκάφη του Λιμενικού και της Ε.Ο.Δ. διεξήγαγαν ενδελεχείς έρευνες για τον εντοπισμό του. Το όχημά του εντοπίστηκε στον βυθό του λιμανιού της Πούντας το πρωί της Τρίτης. Μέσα στο όχημα βρέθηκε και η σορός του άνδρα. Στο σημείο του συμβάντος μετέβησαν άμεσα άνδρες του Λιμενικού και της Αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τα αίτια της τραγωδίας και οι συνθήκες υπό τις οποίες το όχημα βρέθηκε στη θάλασσα παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα και ερευνώνται από τις Αρχές του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση