GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωση τον Ουάιλι ο Γιαννακόπουλος - ΦΩΤΟ

Ο Τζέικομπ Ουάιλι είναι και με τη... βούλα ο πρώτος παίκτης που αποκτά ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο καλοκαιρινό παζάρι, με τον ιδιοκτήτη τ...

Ο Τζέικομπ Ουάιλι είναι και με τη... βούλα ο πρώτος παίκτης που αποκτά ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο καλοκαιρινό παζάρι, με τον ιδιοκτήτη του Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανακοινώνει την απόκτηση του.

Σήμερα λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επιβεβαίωσε πλήρως το σχετικό ρεπορτάζ, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον Ουάιλι ντυμένο στα χρώματα του «τριφυλλιού».

Ο 25χρονος ψηλός που φέτος σε επτά συμμετοχές στην Euroleague είχε διψήφιο αριθμό πόντων ανά ματς (10π. σε 21:38) ήταν η πρώτη επιλογή στα... μπλοκάκια του Ρικ Πιτίνο και οι διαπραγματεύσεις μαζί του προχώρησαν γρήγορα.

Πρόκειται για έναν παίκτη με αθλητικά στοιχεία και ταχύτητα, παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη, αλλά και σουτ από μέση απόσταση, που μπορεί να μαρκάρει και ψηλούς και κοντούς αντιπάλους. Θεωρητικά μπορεί να παίξει τόσο στο «4» όσο και στο «5», όμως η βασική του θέση είναι αυτή του σέντερ.

Ο Ουάιλι αποτελεί την πρώτη προσθήκη των νταμπλούχων Ελλάδας ενόψει της νέας σεζόν και στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ δείχνουν πως είναι έτοιμοι να κάνουν από νωρίς τα... χτυπήματά τους στην αγορά.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση