GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον δεύτερο γύρο του Ίστμπουρν η Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 6-1) της Τζέσικα Πέγκουλα και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Ίστμπουρν που...

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 6-1) της Τζέσικα Πέγκουλα και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Ίστμπουρν που αποτελεί την τελευταία πρόβα πριν το Γουίμπλεντον.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στην αντίπαλο της, η οποία μπήκε από τα προκριματικά στο κυρίως ταμπλό του Ίστμπουρν. Η Σάκκαρη ήταν ανώτερη σε όλα τα σημεία, σταθερή στην υποδοχή και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Πέγκουλα.

Στον δεύτερο γύρο, η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει τη Βρετανή Τζοάνα Κόντα (Νο 18), η οποία επικράτησε της Νταγιάνα Γιαστρέμσκα με 6-2, 6-4. Η νικήτρια αυτού του παιχνιδιού θα παίξει πιθανότατα στους «16» με τη νέα επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, την Αυστραλέζα Άσλεϊ Μπάρτι.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση