GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απογειώνεται οικονομικά ο Αντετοκούνμπο - Πολλά μηδενικά στον λογαριασμό του - ΦΩΤΟ

«Απογείωση» σε όλα τα επίπεδα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που βλέπει τους λογαριασμούς του να γεμίζουν με πολλά μηδενικά και τη σκλη...

«Απογείωση» σε όλα τα επίπεδα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που βλέπει τους λογαριασμούς του να γεμίζουν με πολλά μηδενικά και τη σκληρή του δουλειά να αποδίδει καρπούς.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν στο ΝΒΑ συγκαταλέγεται στους 30 πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές παγκοσμίως, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του «Forbes» και τα ποσά που εισπράττει είναι από... άλλον πλανήτη!

Συγκεκριμένα, η ετήσια αμοιβή του «Greek Freak» φτάνει αυτή τη στιγμή τα 43,2 εκατ. δολάρια, με τα 24 εξ αυτών να προέρχονται από το συμβόλαιό του με τους Μιλγουόκι Μπακς (είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο έναντι 100 εκατ. δολαρίων) και τα υπόλοιπα 19 από τις διαφημίσεις του.

Φυσικά, τα ποσά και στις δύο κατηγορίες αναμένεται να μεγαλώσουν σύντομα ακόμη περισσότερο. Ο Αντετοκούνμπο αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς αθλητές και το πρώτο παπούτσι με την υπογραφή του, που θα βγει από τη Nike, είναι βέβαιο πως θα του φέρει νέες χορηγίες και διαφημιστικά έσοδα.

Από εκεί και πέρα, τα «ελάφια» σκοπεύουν να του δώσουν το καλοκαίρι 2020 μία super max επέκταση που θα «αγγίζει» τα 250 εκατομμύρια δολάρια για πέντε χρόνια!

Επομένως, αυτή τη στιγμή η ετήσια αμοιβή του MVP του «μαγικού κόσμου» ξεπερνά τα 40 εκατ. δολάρια (συμβόλαιο με Μπακς συν διαφημίσεις), αλλά είναι πιθανό από το καλοκαίρι του 2021 και έπειτα, εφόσον δηλαδή υπογράψει του χρόνου τη super max επέκταση, να παίρνει 40+ εκατομμύρια μόνο από τη συνεργασία του με την ομάδα του ΝΒΑ και να δει τα διαφημιστικά του έσοδα να τον «εκτοξεύουν» στο top 10 των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών παγκοσμίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση