GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο - ντοκουμέντο από την μεταφορά στη ΓΑΔΑ του δραπέτη από το Μεταγωγών

Εικόνες από την μεταγωγή ενός εκ των τεσσάρων δραπετών από το Μεταγωγών μετέδωσε το ΟΡΕΝ. Πρόκειται για τον δραπέτη που συνελήφθη χθε...

Εικόνες από την μεταγωγή ενός εκ των τεσσάρων δραπετών από το Μεταγωγών μετέδωσε το ΟΡΕΝ. Πρόκειται για τον δραπέτη που συνελήφθη χθες το απόγευμα στην περιοχή του Βοτανικού.

Στο βίντεο φαίνεται να μεταφέρεται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Ο άνδρας έσπασε το πόδι του και αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τους άλλους δύο δραπέτες. Κρύφτηκε σε κάποιο σημείο και παρέμεινε εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις κρατούμενοι, σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία, άρχισαν να φωνάζουν τα ξημερώματα από το κρατητήριο και όταν πλησίασαν δύο αστυνομικοί για να δουν τι συμβαίνει, τους ακινητοποίησαν με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και κατόρθωσαν να βγουν έξω. Στη συνέχεια, πήραν από μια αστυνομικό, που καθόταν σε ένα περιπολικό, το όπλο της αλλά και το όχημα και κατευθύνθηκαν προς την πύλη, ενώ την κράτησαν για λίγο ως όμηρο. Στη συνέχεια την άφησαν ελεύθερη, ενώ μόλις έφθασαν στην πύλη απείλησαν τον φρουρό, του πήραν το όπλο του και διέφυγαν.

Δείτε το βίντεο από το ΟΡΕΝ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση