GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανανεωμένη η Αντέλ μετά το διαζύγιο - Η αλλαγή στην εμφάνιση της - ΦΩΤΟ

Η διάσημη τραγουδίστρια Αντέλ χώρισε από τον επί τρία χρόνια σύζυγό της Σάιμον Κονέκι με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί τον 6χρονο Άν...

Η διάσημη τραγουδίστρια Αντέλ χώρισε από τον επί τρία χρόνια σύζυγό της Σάιμον Κονέκι με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί τον 6χρονο Άντζελο.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου η διάσημη τραγουδίστρια είναι αδυνατισμένη και λαμπερή.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η διάσημη τραγουδίστρια έχει αφοσιωθεί στον γιο της και προσέχει περισσότερο την εξωτερική της εμφάνιση. Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα η Αντέλ εδώ και κάποιο διάστημα παρακολουθεί μαθήματα Pilates κάτι που έχει συμβάλει στην αλλαγή της σιλουέτας της.

“Προτεραιότητα της Αντέλ εκτός από τον Άντζελο είναι και ο εαυτός της. Ακολουθεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο της ταιριάζει και φαίνεται πως λειτουργεί θετικά για εκείνη καθώς τη βοήθησε να χάσει βάρος”, ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας μιλώντας στη The Sun.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση