GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πυρά" κατά του Μπέκαμ για τα φιλιά με την κόρη του - ΦΩΤΟ

Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στην κόρη του Χάρπερ. Συνηθίζει να δείχνει την τρυφερότητά του αφήνοντας φιλιά στα...

Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στην κόρη του Χάρπερ. Συνηθίζει να δείχνει την τρυφερότητά του αφήνοντας φιλιά στα χείλη της. Με αφορμή ένα νέο ενσταντανέ από το φιλί αυτό προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων από τους χρήστες του διαδικτύου που κατακεραυνώνουν τον σταρ για άλλη μια φορά για τη συνήθειά του να φιλά την κόρη του στα χείλη.

"Δεν είναι πατρικό φιλί αυτό", του υπενθυμίζουν οι περισσότεροι θυμίζοντάς του ότι φιλιά στα χείλη ανταλλάσσουν τα ζευγάρια και όχι ο μπαμπάς με την κόρη του.

Η οικογένεια των Μπέκαμ απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές της στο Μαϊάμι.

Τόσο η Βικτόρια όσο και ο Ντέιβιντ έχουν υπερασπιστεί αρκετές φορές τον εαυτό τους λέγοντας ότι συνηθίζουν να δείχνουν την τρυφερότητά τους στα τέσσερα παιδιά τους και ένας τρόπος είναι και τα φιλιά στο στόμα.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Μπέκαμ ξεσήκωσε αντιδράσεις πάλι για ένα παρόμοιο φιλί στη Χάρπερ που απολάμβανε το πατινάζ της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση