GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός κρατούμενος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου - Φέρει σημάδια ξυλοδαρμού

Νεκρός βρέθηκε ένας 44χρονος κρατούμενος, στις φυλακές Αγίου Στεφάνου, στην Πάτρα. Σύμφωνα με το thebest.gr, ο άνδρας έφτασε ετοιμοθά...

Νεκρός βρέθηκε ένας 44χρονος κρατούμενος, στις φυλακές Αγίου Στεφάνου, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο άνδρας έφτασε ετοιμοθάνατος στο ΠΓΝΠ, ενώ τα σημάδια στο σώμα του μαρτυρούν άγριο ξυλοδαρμό.

Ωστόσο η αστυνομία αναφέρει πως ενημερώθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους ότι ο 44χρονος βρέθηκε νεκρός στο κελί του πειθαρχείου των φυλακών.

Στο νεκροτομείο του νοσοκομείου του Ρίου έσπευσαν συγγενείς του 44χρονου, οι οποίοι έβγαλαν φωτογραφίες τη σορό του, σε μια προσπάθεια να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα αίτια θανάτου του άνδρα αναμένεται να διευκρινιστούν από την ιατροδικαστική εξέταση. Ήδη αξιωματικός της αστυνομίας πήγε στις φυλακές και έκανε μία πρώτη αυτοψία, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.

Πηγή: thebest.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση