GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα η κηδεία του Πάνου Ζάρλα

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι στον Πάνο Ζάρλα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη Λεωφόρο ...

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι στον Πάνο Ζάρλα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη Λεωφόρο Συγγρού τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Η κηδεία του αδικοχαμένου 28χρονου θα τελεστεί το μεσημέρι στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λέσβο.

“Ο καθένας αγαπιέται από τις χάρες του και ο Πάνος έχει αγαπηθεί πολύ επομένως είχε πολλές χάρες. Δέχτηκε περισσότερο αγάπη από ότι πόλεμο...Είναι πολύ ευχάριστο να ξέρεις ότι το παιδί σου αγαπήθηκε. Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να εξακριβώσω αν φόραγε κράνος. Ωστόσο με ενημέρωσαν από την τροχαία ότι το ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό που είτε είχε κράνος είτε όχι δεν θα τον έσωζε” δήλωσε η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, μιλώντας στην εκπομπή ‘Αλήθειες με τη Ζήνα’.

“Γιόρτασα τα τελευταία του γενέθλια εκείνο το βράδυ… Εμείς ήμασταν μία παρέα που αποφασίσαμε να του κάνουμε έκπληξη, δεν ήξερε καν ότι θα ερχόμασταν και προφανώς είχε κανονίσει κάτι άλλο. Εγώ προσπαθώ να αντέξω γιατί αυτή είναι η υποχρέωσή μου” πρόσθεσε.

Πηγή πληροφοριών: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση