GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παντρεύτηκαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παντρεύτηκαν το απόγευμα της Δευτέρας με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Μοσχάτου. Το ζευγάρι ...

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παντρεύτηκαν το απόγευμα της Δευτέρας με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Μοσχάτου.

Το ζευγάρι που έλαμπε από ευτυχία έφτασε πιασμένο χέρι - χέρι λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στο δημαρχείο. Η γνωστή τραγουδίστρια φορούσε ένα ρομαντικό ροζ φόρεμα, λευκές γόβες και εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Οι δύο τους που πλέον σε πελάγη ευτυχίας περιμένουν με αγωνία τον ερχομό της κόρης τους, στην οποία θα δώσουν τα ονόματα Μελίτα- Δήμητρα.

“Ευχαριστούμε που κάνατε τον κόπο να έρθετε να μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά μας. Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα είναι όλα τόσο ωραία, απλά η χαρά μας όλο και μεγαλώνει. Να έρθει και το μωράκι με το καλό” είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

“Από την ημέρα που τη γνώρισα ήξερα ότι είναι η γυναίκα που θέλω να παντρευτώ και να ζήσω μαζί της. Ήταν ένα όνειρο μου που έγινε πραγματικότητα” πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση