GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οπαδικό το κίνητρο της επίθεσης σε καφετέρια στην Πάτρα - Συνελήφθησαν δύο άτομα

Οπαδικό ήταν τελικά το κίνητρο της επίθεσης κατά πελατών καφετέριας, που εξαπέλυσε ομάδα ατόμων, την Κυριακή το βράδυ, στην Πάτρα. Οι...

Οπαδικό ήταν τελικά το κίνητρο της επίθεσης κατά πελατών καφετέριας, που εξαπέλυσε ομάδα ατόμων, την Κυριακή το βράδυ, στην Πάτρα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν δύο άτομα, έναν 19χρονο και έναν 24χρονο, ενώ έχουν ταυτοποιήσει τρεις ακόμη εμπλεκόμενους, οι οποίοι αναζητούνται.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας 80χρονος άνδρας και προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο κατάστημα.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία, απρόκλητη σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και φωτοβολίδων.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και κράνη, επιτέθηκαν για λόγους οπαδικής βίας, σε πελάτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, πετώντας διάφορα αντικείμενα.

Επίσης, άναψαν ένα καπνογόνο και εκτόξευσαν μια ναυτική φωτοβολίδα, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στο κατάστημα, ενώ τραυμάτισαν και τον 80χρονο πελάτη του καταστήματος.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων ατόμων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΦΩΤΟ: tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση