GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σφάζονται" οι διάδοχοι της Τερέζα Μέι

Τον αντίπαλό του στην κούρσα διαδοχής της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι Μπόρις Τζόνσον χλευάζει ο Μάικλ Γκόουβ, ο οποίος παραδέχ...

Τον αντίπαλό του στην κούρσα διαδοχής της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι Μπόρις Τζόνσον χλευάζει ο Μάικλ Γκόουβ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος όταν έκανε χρήση κοκαΐνης πριν από 20 χρόνια.

Σε επίμονες ερωτήσεις για την παραδοχή του ότι έκανε χρήση κοκαΐνης όταν ήταν δημοσιογράφος, ο Γκόουβ τόνισε ότι έσφαλε και ότι θα πρέπει να κριθεί από τη θητεία του ως υπουργός.

Προβεβλημένο στέλεχος της εκστρατείας υπέρ του Brexit, ο Γκόουβ υπονόμευσε την προσπάθεια του Τζόνσον να εκλεγεί ηγέτης το 2016, αποσύροντας τη στήριξή του την τελευταία στιγμή και θέτοντας ο ίδιος υποψηφιότητα. Το γεγονός αυτό ανάγκασε τον Τζόνσον να αποχωρίσει από την πρώτη κούρσα για την εκλογή.

Μιλώντας για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, ο Γκόουβ σημείωσε ότι η Βρετανία χρειάζεται έναν σοβαρό ηγέτη και σαρκάζοντας είπε:

«Αν φτάσω στον τελευταίο γύρο, που είμαι σίγουρος ότι θα φτάσω, με αντίπαλο τον κύριο Τζόνσον, αυτό είναι που θα του πω: ‘Κύριε Τζόνσον, ό,τι και αν κάνετε, μην αποχωρήσετε, το ξέρω ότι το κάνατε στο παρελθόν και ξέρω ότι ίσως δεν πιστεύετε μέσα στην καρδιά σας ότι μπορείτε να το κάνετε, αλλά τα μέλη του Συντηρητικού Κόμματος αξίζουν μια επιλογή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Πηγή φωτό: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση