GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόταση στον Ρονάλντο να αγοράσει ελληνική ομάδα - ΦΩΤΟ

Στην Καλαμάτα έπαιξε… μπάλα ο Κριστιάνο Ρονάλντο τις τελευταίες μέρες. Ο «CR7» βρέθηκε μαζί με την σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ...

Στην Καλαμάτα έπαιξε… μπάλα ο Κριστιάνο Ρονάλντο τις τελευταίες μέρες.

Ο «CR7» βρέθηκε μαζί με την σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ και τα τέσσερα παιδιά τους σε ξενοδοχειακό συγκρότημα, όπου έκανε μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών για δεύτερη σερί χρονιά.

Ωστόσο, το διάστημα της παραμονής του στο χλιδάτο τουριστικό θέρετρο της Μεσσηνίας τον περίμενε μία έκπληξη. Τι είδους; Ούτε λίγο, ούτε πολύ στον σούπερ σταρ της Γιουβέντους προτάθηκε να αγοράσει την τοπική ομάδα της Καλαμάτας και σε συνεργασία με τον «χρυσοδάκτυλο» ατζέντή του, Ζόρζε Μέντες, να τη μετατρέψουν σε φυτώριο ποδοσφαιριστών.

Όσο για την απάντηση του Ρονάλντο; Ούτε καταφατική, ούτε αρνητική, την ώρα που σε ψαγμένα στέκια της Μεσσηνίας ψιθυρίζεται πως σε πρώτο χρόνο του αρέσει η ιδέα, κυρίως λόγω της μεγάλης του αγάπης για την Ελλάδα και την πόλη της Καλαμάτας, σε σημείο να το σκέφτεται!

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί, πάντως, μια φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο με φόντο το σήμα της Καλαμάτας, όπου εκεί φωτογραφίζονται τα νέα αποκτήματα του συλλόγου.

Δείτε την:

Πηγή: filathos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση