GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπόθεση “Ορέστης”: Ψάχνουν στη λίμνη Μεμή για τη μικρή Σιέρρα - Ανανεώθηκε η προσωποκράτηση του δράστη

Την ανανέωση της προσωποκράτησής του “Ορέστη” για ακόμη οκτώ ημέρες αποφάσισε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου οδηγήθηκε το πρ...

Την ανανέωση της προσωποκράτησής του “Ορέστη” για ακόμη οκτώ ημέρες αποφάσισε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου οδηγήθηκε το πρωί και για έβδομη φορά ο καθ' ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη εντοπίστηκε και η τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη, κλείνοντας τον κύκλο των ερευνών στην περιοχή. Πλέον, οι αρχές εστιάζουν τις έρευνές τους στη λίμνη Μεμή στο Ξυλιάτο για τον εντοπισμό και της μικρής Σιέρρα.

Στο δικαστήριο αποκαλύφθηκε ότι μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί οι πέντε σοροί από τα επτά θύματα του δράστη και έχουν ληφθεί 700 καταθέσεις, ενώ δρομολογούνται ακόμη 70.

Συνολικά έχουν εκτελεστεί εννέα εντάλματα έρευνας, παραλήφθηκαν 465 τεκμήρια και αναμένονται επιστημονικά αποτελέσματα από τα τρία οχήματα του δράστη.

Όπως ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης θα γίνουν και αναγνωριστικές παρατάξεις, η προβλεπόμενη δηλαδή διαδικασία της αναγνώρισης υπόπτων προσώπων.

Οι αρχές έχουν εκδώσει νέα εντάλματα άρσης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, ενώ διενεργήθηκαν έρευνες σε συγκεκριμένο προφίλ στο διαδίκτυο και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Πηγή: philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση