GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λήγει σήμερα η προθεσμία για τις αιτήσεις της Ενιαίας Ενίσχυσης - Έρχονται ποινές καθυστέρησης

Λήγει σήμερα 18 Ιουνίου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την Ενιαία Ενίσχυση 2019 και δεν αναμένεται να δοθεί νέα παράταση όπως ...

Λήγει σήμερα 18 Ιουνίου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την Ενιαία Ενίσχυση 2019 και δεν αναμένεται να δοθεί νέα παράταση όπως έχει ξεκαθαρίσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο Οργανισμός έχει απευθύνει κάλεσμα στους αγρότες να υποβάλουν την αίτηση μέσω του συστήματος του Οργανισμού είτε μέσω του δικτύου ΚΥΔ που λειτουργεί πλέον στη χώρα προκειμένου να διασφαλισθεί η σωστή υποβολή της αίτησης, απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή πληρωμή.

Μετά την ανωτέρω ημερομηνία (18/6/2019) και μέχρι τις 15/7/2019 θα παραλαμβάνονται αιτήσεις με ποινή καθυστέρησης ανά εργάσιμη ημέρα , 1% επί του ποσού ενίσχυσης που θα είχε δικαίωμα να λάβει ο παραγωγός και 3% για όσους λάβουν δικαιώματα ενίσχυσης από το Εθνικό Απόθεμα για πρώτη φορά το 2019 . Μετά τις 15/7/2019 οι αιτήσεις θα θεωρούνται απαράδεκτες και δεν θα πληρώνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση