GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νεϊμάρ κατηγορείται για βιασμό - Πρόκειται για παγίδα λέει ο πατέρας του

Σε περιπέτειες μπαίνει ο Νεϊμάρ. Μία γυναίκα κατηγορεί τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή ότι την βίασε στο Παρίσι, σύμφωνα με έκθεση της α...

Σε περιπέτειες μπαίνει ο Νεϊμάρ. Μία γυναίκα κατηγορεί τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή ότι την βίασε στο Παρίσι, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας του Σάο Πάολο. Όπως αναφέρει το Reuters, οι εκπρόσωποι του Νεϊμάρ απέφυγαν σε πρώτη φάση να σχολιάσουν την υπόθεση.

Το τελευταίο αυτό "χτύπημα" για τον διεθνή άσο, έρχεται να μειώσει ακόμα περισσότερο την φήμη του καθώς τον περασμένο μήνο του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής ομάδας λόγω περιστατικών πειθαρχίας.

Ο πατέρας του Νεϊμάρ δήλωσε σε έναν τοπικό σταθμό ότι "Αν η κοινή γνώμη δεν ενημερωθεί και δεν αποδείξουμε σύντομα την αλήθεια τότε αυτό θα είναι σαν χιονόμπαλα. Αν πρέπει να δείξουμε τις συνομιλίες του στο WhatsApps με αυτή την κοπέλα θα το κάνουμε γιατί είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για μια παγίδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση