GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Η Ελλάδα για να πάει μπροστά χρειάζεται ευρύτερες συναινέσεις στα μεγάλα θέματα

«Η Ελλάδα, για να πάει μπροστά, χρειάζεται ευρύτερες συναινέσεις στα μεγάλα θέματα» δηλώνει, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης,...

«Η Ελλάδα, για να πάει μπροστά, χρειάζεται ευρύτερες συναινέσεις στα μεγάλα θέματα» δηλώνει, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι «η ΝΔ δεν έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει την όποια νίκη έχει, αν έχει, με τρόπο αλαζονικό, αλλά με τρόπο δημοκρατικό και συναινετικό».

Ερωτηθείς για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η ΝΔ ενόψει εθνικών εκλογών ο κ. Γεωργιάδης δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Χωρίς ίχνος αλαζονείας, θέλουμε πρώτον να πείσουμε όλους όσοι μας ψήφισαν στις ευρωεκλογές να μας ξαναψηφίσουν. Θέλουμε, όμως να πείσουμε και όσους δεν μας ψήφισαν, ότι αξίζουμε της επιλογής τους».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Γεωργιάδης στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «η Νέα Δημοκρατία δεν θα ασχοληθεί καθόλου με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα». «Όλα αυτά είναι παρελθόν. Ο κ. Τσίπρας απέρχεται. Θα ασχοληθεί με το μέλλον και τα προβλήματα των Ελλήνων», σημείωσε.

Αναφερόμενος στα αίτια της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Γεωργιάδης είπε, μεταξύ άλλων, ότι «άσκησε μια πολιτική εναντίον της μεσαίας τάξης, και επί κυβερνήσεως Τσίπρα και υπουργίας Τσακαλώτου όλοι υπέστησαν οικονομικό διωγμό».

Για το θέμα των αλλαγών στη Δικαιοσύνη, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «το να κάνει μία κατ΄ ουσία υπηρεσιακή κυβέρνηση αλλαγές στη Δικαιοσύνη αποτελεί πρωτοφανές πραξικόπημα και βάζει όλους σε σκέψεις».

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκφράζει την ελπίδα η Χρυσή Αυγή να παρουσιάσει περαιτέρω συρρίκνωση στην εθνική κάλπη, ενώ σχολιάζοντας το ποσοστό που έλαβε στις ευρωεκλογές το κόμμα του κ. Βαρουφάκη σημείωσε: «Η μεγαλύτερη απειλή που έχει μπροστά του να αντιμετωπίσει, πολιτικά, ο κ. Τσίπρας είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης».

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση