GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραδέχτηκε την ήττα του ο Ταχιάος: Υπάρχει νικητής, συγχαίρω τον Κ. Ζέρβα - ΒΙΝΤΕΟ

Παραδέχτηκε την ήττα του στον δήμο Θεσσαλονίκης ο Νίκος Ταχιάος, αμέσως μετά την ανακοίνωση του exit poll που έδειξε ότι ο Κωνσταντίν...

Παραδέχτηκε την ήττα του στον δήμο Θεσσαλονίκης ο Νίκος Ταχιάος, αμέσως μετά την ανακοίνωση του exit poll που έδειξε ότι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας κερδίζει την “μάχη” για τον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης.

“Υπάρχει νικητής. Στρέψτε τα φώτα στον νικητή. Εγώ είμαι εδώ για τη Θεσσαλονίκη”, είπε ο Νίκος Ταχιάος και πρόσθεσε: “Η Θεσσαλονίκη έχει δήμαρχο, θέλω να συγχαρώ τον κ. Ζέρβα για την επιτυχία του”.

Χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα ως μια “μέρα γιορτής” και είπε ότι οι Θεσσαλονικείς δεν τον πίκραναν υπογραμμίζοντας: “δεν με πικραίνει ποτέ οτιδήποτε είναι θέμα Δημοκρατίας. Είναι γιορτή της Δημοκρατίας το αποψινό και ως τέτοιο πρέπει να το ζήσουμε”.

“Δεν είναι η πρώτη φορά που χάνω. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου γι΄ αυτό το αποτέλεσμα και συγχαίρω ξανά τον νέο δήμαρχο. Επέλεξα να κάνω έναν αγώνα όπου η βασική λέξη ήταν "υπεύθυνα" και πίσω από αυτή την λέξη ήταν η αξιοπρέπεια. Νομίζω ότι η αξιοπρέπεια είναι αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει τη Θεσσαλονίκη”, είπε και πρόσθεσε ότι μεγάλωσε “σε ένα σπίτι όπου ο πατέρας του του έμαθε να θέλει να κερδίζει και να ξέρει να χάνει”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, thessnews.gr

ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ: thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση