GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν έχει τέλος η φρίκη στην Κύπρο: Εντοπίστηκε και τρίτη βαλίτσα με δεμένη τη σορό - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μεταφέρθηκε η σορός που εντοπίστηκε λίγο μετά τις 11:00 π.μ. δεμένη, σε προχωρημένη...

Στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μεταφέρθηκε η σορός που εντοπίστηκε λίγο μετά τις 11:00 π.μ. δεμένη, σε προχωρημένη αποσύνθεση και μετά από πολλές εβδομάδες αναζήτησης μέσα στην τρίτη βαλίτσα του θανάτου στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσέρο.

Μετά από επίμονες προσπάθειες, δύτης καταδύθηκε στην Κόκκινη Λίμνη, κοντά στο παλιό μεταλλείο, και εντόπισε τη βαλίτσα στη δυτική πλευρά της λίμνης.

Σε αυτήν πιθανώς να βρίσκεται η σορός της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ, θύμα του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου. Σύμφωνα με έγκυρη πληροφόρηση, η σορός εντοπίστηκε δεμένη και σε προχωρημένη αποσύνθεση, ενώ η βαλίτσα είχε μέσα πλάκες πεζοδρομίου, προφανώς για να βυθιστεί νωρίτερα στην Κόκκινη Λίμνη.

Η τρίτη βαλίτσα ανασύρθηκε με δίχτυ, ενώ στο σημείο μετέβη και ο διευθυντής της πυροσβεστικής υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ο οποίος βρισκόταν σε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο για τις αναμενόμενες πυρκαγιές.

Οι ιατροδικαστές της Δημοκρατίας, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, διενήργησαν αυτοψία επί της σορού που εντοπίστηκε εντός της τρίτης βαλίτσας. Ακολούθως, φορτηγό της Αστυνομίας ανέλαβε τη μεταφορά της σορού στο νεκροτομείο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών, φωτό και βίντεο: philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση