GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Λας Βέγκας» ονειρεύεται στην Αμμόχωστο ο "πρωθυπουργός" του ψευδοκράτους - Ευχαρίστησε τον Ερντογάν

«Η κλειστή πόλη των Βαρωσίων, η οποία είναι πόλη φάντασμα, θα γίνει και πάλι Λας Βέγκας», δήλωσε ο "πρωθυπουργός" του ψευδο...

«Η κλειστή πόλη των Βαρωσίων, η οποία είναι πόλη φάντασμα, θα γίνει και πάλι Λας Βέγκας», δήλωσε ο "πρωθυπουργός" του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ.

Σε δηλώσεις του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA, ο Ερσίν Τατάρ είπε ότι παλαιότερα τα Βαρώσια ήταν μια πόλη που προσέλκυε διασημότητες όπως η Μέρλιν Μονρόε και η Σοφία Λόρεν, προσθέτοντας ότι “θα έρθουν και πάλι στα Βαρώσια οι διάσημοι του κόσμου και θα ζωντανέψει”.

Σύμφωνα με τον Ερσίν Τατάρ, “το νομικό καθεστώς στην κλειστή πόλη των Βαρωσίων θα οριστεί ξανά”, υποστηρίζοντας ότι εκεί υπάρχουν και οθωμανικές περιουσίες οι οποίες ανήκουν στη Διοίκηση Βακουφίων η οποία αποτελεί εγγύηση για τους Τ/Κ. “Οι κάτοικοι της κλειστής πόλης των Βαρωσίων θα μπορούν να έρθουν να ζήσουν στην περιοχή”, ανέφερε, λέγοντας ότι είναι ευτυχισμένος για την απόφαση αυτή.

“Αυτός είναι ένας μεγάλος δρόμος. Μπροστά μας έχουμε την αρχή μιας νέας περιόδου. Μετά την δημιουργία του νέου αεροδρομίου στο Ερτζάν (Τύμπου) θα αυξηθούν οι πτήσεις από την Κωνσταντινούπολη. Αυτό θα σημαίνει μεγάλη αύξηση του τουρισμού”, ανέφερε.

Ο Ερσίν Τατάρ ανέφερε ότι από εδώ και πέρα δεν θα μπορεί να υπάρξει λύση ομοσπονδίας. “Δίνουμε ένα μήνυμα στον κόσμο. Στο νησί υπάρχουν δύο χωριστοί λαοί και δύο κράτη. Από δω και μπρος δεν μπορεί να υπάρξει ομοσπονδία. Το ψευδοκράτος θα συνεχίσει τον δρόμο του”, ανέφερε ο Ερσίν Τατάρ, προσθέτοντας ότι έχουν πάντοτε πίσω τους την Τουρκία ως εγγυήτρια δύναμη.

Απευθυνόμενος στην ε/κ πλευρά, είπε “ελάτε πλέον να μάθουμε να ζούμε ο ένας δίπλα στον άλλο, από εδώ και μπρος δεν γίνεται λύση ομοσπονδίας στην Κύπρο. Αυτό έχει αποκαλυφθεί”.

Ο Ερσίν Τατάρ είπε, ακόμη, ότι παρακολουθεί με μεγάλη χαρά τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν. “Ως ‘πρωθυπουργός’ του ψευδοκράτους, ευχαριστώ χίλιες φορές στο όνομα του ‘τ/κ λαού’”, ανέφερε.

Πηγή: ΚΥΠΕ, sigmalive

1 σχόλιο

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΘΑ πάνε να παίξουν και οι 2453 Αγνωούμενοι στο ΛΑΣ Βέγκας της Αμμοχώστου;;;

    ΕΡΩΤΗΣΗ: ΘΑ πάνε να παίξουν και οι ΝΕΚΡΟΊ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ στο ΛΑΣ Βέγκας της Αμμοχώστου;;;

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΆΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!


    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΜΒΙΜΒΟ!!

    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση