GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρηστίδης για Καραμανλή: Όλοι ξέρουν ποιος προκάλεσε τα μνημόνια

Σαφείς αποστάσεις από τη θέση του Γιώργου Παπανδρέου για τις μετεκλογική στάση του ΚΙΝΑΛ κρατάει η Χαριλάου Τρικούπη. Στην καθιερωμέν...

Σαφείς αποστάσεις από τη θέση του Γιώργου Παπανδρέου για τις μετεκλογική στάση του ΚΙΝΑΛ κρατάει η Χαριλάου Τρικούπη. Στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντηση με τους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος ανέφερε ότι η Φώφη Γεννηματά, με τις σημερινές δηλώσεις της, προσδιόρισε σαφέστατα τη στάση του ΚΙΝΑΛ μετεκλογικά. «Μείωση υπερπλεονασμάτων, εκλογικός νόμος, νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνταγματική αναθεώρηση είναι τα θέματα τα οποία η κ. Γεννηματά δεσμεύτηκε ότι το ΚΙΝΑΛ θα στηρίξει», σημείωσε ο κ. Χρηστίδης και επανέλαβε ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι δύναμη ευθύνης και ομαλότητας.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής τόνισε πως μετά τα όσα είπε πρόσφατα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, «κανείς δεν μπορεί να κρύψει ποιος ήταν εκείνος που προκάλεσε τα ελλείμματα και μπήκε η Ελλάδα σε μνημόνιο: Ο Κώστας Καραμανλής». Επίσης, υποστήριξε ότι ο Αλ. Τσίπρας και ο Κυρ. Μητσοτάκης συγκαλύπτουν εκείνη την περίοδο.

Σχετικά με τις χθεσινές αναφορές του πρωθυπουργού για τη διακυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ο κ. Χρηστίδης δήλωσε πως «ο κ. Τσίπρας αλλάζει θέσεις ανάλογα με το τι τον συμφέρει. Όλοι θυμούνται ποιος μίλαγε για Πινοσέτ, Μερκελιστές και γερμανοτσολιάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση