GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ στην κεντρική ομιλία (απόψε) του Νικήτα Κακλαμάνη!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για απόψε. Ο Νικήτας Κακλαμάνης, στις 7:30 απόψε, Τετάρτη, στο κεντρικό ξενοδοχε...

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για απόψε.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, στις 7:30 απόψε, Τετάρτη, στο κεντρικό ξενοδοχείο τηςπρωτεύουσας, Divani Caravel, διοργανώνει την κεντρική του πολιτική ομιλία.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και υποψήφιος βουλευτής, εκ νέου, στην Α΄περιφέρεια της Αθήνας, αποτελεί σταθερή αξία στο κοινοβούλιο. Μέσα από την θητεία του ως αντιπρόεδρος της Βουλής, επέδειξε πολιτικό ήθος, αποφασιστικότητα και κράτησε ψηλά το κύρος του κοινοβουλίου σε αρκετές περιπτώσεις.

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε βέβαια, την παρέμβαση του για τήρηση ενός λεπτού σιγής, στην μνήμη του αδικοχαμένου βορειοηπειρώτη, Κατσίφα.

Σήμερα, στην κεντρική του προεκλογική ομιλία, μαθαίνουμε ότι θα υπάρχουν εκπλήξεις! Δεν θα πρόκειται για μια κλασσική πολιτική ομιλία, αλλά για μια κατάθεση ψυχής στους φίλους του που τον στηρίζουν και τον ακολουθούν εδώ και 3 δεκαετίες. Θα έχει ενδιαφέρον!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση