GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά από Εύβοια: Ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι η χρήσιμη και η κρίσιμη ψήφος - ΦΩΤΟ

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε ότι φεύγει αφήνοντας πίσω “μια βαριά κληρονομιά” και για “έγκλημα σε βάρος της ΔΕΗ”, ...

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε ότι φεύγει αφήνοντας πίσω “μια βαριά κληρονομιά” και για “έγκλημα σε βάρος της ΔΕΗ”, εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου ότι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι “η χρήσιμη και η κρίσιμη ψήφος”.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισκέφτηκε σήμερα την Χαλκίδα και στο Αλιβέρι, όπου και συναντήθηκε με στελέχη και συνομίλησε με πολίτες, ενώ η περιοδεία της συνεχίζεται και στην Κύμη.

Από το Αλιβέρι, όπου επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου Συνταξιούχων της ΔΕΗ, δήλωσε: “Ο κ. Τσίπρας δοκιμάστηκε, αποδοκιμάστηκε και φεύγει, αφήνει όμως πίσω στον τόπο μια βαριά κληρονομία. Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο έγκλημα που έγινε σε βάρος της ΔΕΗ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε το 50% των πελατών της ΔΕΗ δηλαδή των κερδών και των εσόδων στους ιδιώτες, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, με αποτέλεσμα την εξαΰλωση της ΔΕΗ. Από 2,5 δις που άξιζε το 2014 σήμερα οριακά φτάνει στα 300 εκατ και έχει το θράσος να ζητά τώρα την ψήφο του ελληνικού λαού για να γίνει λέει το ανάχωμα απέναντι στην πολιτική του κ. Μητσοτάκη. Ο μεγάλος χορηγός του κ.Μητσοτάκη έχει γίνει ο κ. Τσίπρας και έχει ανοίξει τον δρόμο, γιατί τι χειρότερο θα κάνει στην ΔΕΗ ο κ. Μητσοτάκης;”.

Όπως υπογράμμισε η κ. Γεννηματά, “εμείς στεκόμαστε απέναντι και στις δύο αυτές λογικές γιατί στην πραγματικότητα είναι οι δύο απόψεις της συντήρησης. Είναι η παλιά και η νέα δεξιά. Η λογική μπορεί να επιστρέψει στον τόπο στις 7 Ιουλίου με την ψήφο των πολιτών στο Κίνημα Αλλαγής. Είναι η χρήσιμη και η κρίσιμη ψήφος. Γιατί ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει προοδευτικό αντίβαρο απέναντι στην συντήρηση και τον λαϊκισμό” και κατέληξε λέγοντας: “Δώστε την ψήφο σας στο Κίνημα Αλλαγής. Ραντεβού στις 7 Ιουλίου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση