GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεσπά η αδερφή του Δημήτρη Γραικού για τον δολοφόνο του: Ας μου τον αφήσουν στα χέρια μου, εγώ θα τον καθαρίσω - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης βρίσκονται οι συγγενείς του δολοφονημένου Δημήτρη Γραικού όπου σε λίγη ώρα αναμένετ...

Συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης βρίσκονται οι συγγενείς του δολοφονημένου Δημήτρη Γραικού όπου σε λίγη ώρα αναμένεται να προσέλθει στον ανακριτή ο δράστης της δολοφονίας.

«Ήμουν 8 χρονών όταν γεννήθηκε, εγώ τον μεγάλωσα. Από την πρώτη στιγμή είπα ότι έγινε εκεί, δεν έφυγε έξω. Δεν ήταν ο τύπος του αυτός. Δεν θα έφευγε ποτέ, αν έφευγε θα έπαιρνε τηλέφωνο και θα έλεγε βρίσκομαι εκεί , μην στεναχωριέσαι.

Θα άφηνε τα παιδιά του να έφευγε; Ιδίως την κόρη του που της είχε μεγάλη αδυναμία;», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή ''Καλημέρα Ελλάδα'' με τον Γιώργο Παπαδάκη η αδερφή του θύματος, Πετρούλα Γραικού.

Αναφερόμενη στο 46χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία του αδερφού της, η κ. Πετρούλα είπε: «Να μου τον αφήσουν στα χέρια μου, εγώ θα τον καθαρίσω».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση