GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βλαχάκος: Ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα σε κάθε Πειραιώτισσα και σε κάθε Πειραιώτη

Το αποτέλεσμα των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών σχολίασε  ο υποψήφιος της ΝΔ Νίκος Βλαχάκος για τον δήμο Πειραιώς. «Νιώθω την α...


Το αποτέλεσμα των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών σχολίασε  ο υποψήφιος της ΝΔ Νίκος Βλαχάκος για τον δήμο Πειραιώς. «Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πειραϊκό λαό για τη δύναμη που μας δίνει με το αποτέλεσμα αυτό στο νέο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας ώστε να τον εκπροσωπήσουμε επάξια.
Συγχαρητήρια στον κύριο Γιάννη Μώραλη», ανέφερε ο κ. Βλαχάκος. Κατέληξε στη δήλωση του, τονίζοντας πως «ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα σε κάθε Πειραιώτισσα και σε κάθε Πειραιώτη».

Μετά την πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, ο Νίκος Βλαχάκος επισκέφθηκε περπατώντας με συνεργάτες του το εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού Πειραιάς Νικητής, όπου συνεχάρη τον Γιάννη Μώραλη για την επανεκλογή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση