GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταιγίδες αυτήν την ώρα στη Βόρεια Ελλάδα - Βίντεο από... το φθινοπωρινό σκηνικό στις Πρέσπες

Άστατος είναι ο καιρός, σε μεγάλο μέρος της χώρας, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες. Από το μεσημέρι, η Κεντρική...

Άστατος είναι ο καιρός, σε μεγάλο μέρος της χώρας, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες. Από το μεσημέρι, η Κεντρική και η Βόρεια Ελλάδα βρίσκονται στο επίκεντρο της κακοκαιρίας, καθώς σημειώνονται καταιγίδες.

Το meteo.gr δημοσίευσε βίντεο του Παναγιώτη Νόνα από τις Πρέσπες, που δείχνει την ισχυρή βροχόπτωση στην περιοχή. Η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 13 βαθμούς Κελσίου, θυμίζοντας περισσότερο... φθινόπωρο παρά καλοκαίρι.

Καταιγίδες σημείωνονται από το μεσημέρι στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Ο Panagiotis Nonas μας έστειλε βίντεο από τις Πρέσπες όπου η ισχυρή βροχόπτωση και η θερμοκρασία που δεν ξεπερνά τους 12-13°C παραπέμπουν περισσότερο σε φθινόπωρο και όχι καλοκαίρι! pic.twitter.com/f3jlocSfPZ

— meteo.gr - Ο καιρός (@meteogr) June 2, 2019

Ο καιρός σήμερα

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια σήμερα, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οι οποίες στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία θα είναι κατά τόπους ισχυρές και πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους αυξημένες και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά και αναμένεται εξασθένηση από τη νύχτα.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά στη Μακεδονία και αναμένεται εξασθένηση από τη νύχτα.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στη Θεσσαλία θα τοπικά ισχυρές.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και μετά το μεσημέρι δυτικοί νοτιοδυτικοί στα νότια τοπικά 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα τοπικών όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Κρήτη.

Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές.

Άνεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση