GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λευτέρης Μωυσιάδης: Το Αύριο θα μας βρει ενωμένους και παρόντες

«Ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και όχι ως υποψήφιος βουλευτής Πιερίας» θα δώσει τη μάχη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 ο...

«Ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και όχι ως υποψήφιος βουλευτής Πιερίας» θα δώσει τη μάχη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 ο Λευτέρης Μωυσιάδης.

Σε γραπτή δήλωση ο κ. Μωυσιάδης τονίζει: «Η εκφρασμένη βούληση μου για υποψηφιότητα στις Εθνικές εκλογές ήταν και παραμένει ένας δόκιμος τρόπος εκπροσώπησης της Πιερίας, αλλά όχι ο μοναδικός. Στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου 2019 την μάχη θα τη δώσω ως Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και όχι ως Υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας. Οι φίλοι και οι φίλες που όλο αυτό το διάστημα μου εξέφραζαν την συμπαράστασή τους στην πιθανή υποψηφιότητά μου μην ξεχαστούν, ας βάλουν τα δυνατά τους για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Αναλυτικά, η δήλωση του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρη Μωυσιάδη:

«Φίλες και Φίλοι,

η ενασχόληση μου με την πολιτική είναι για εμένα αναπόσπαστο κομμάτι του αξιακού μου κώδικα ως ενεργός πο λίτης.

Η πολιτική μου δράση στην Πιερία, στον τόπο μου, με τους ανθρώπους μου, ήταν είναι και θα είναι για εμένα πρωταρχικής σημασίας.

Η εκφρασμένη βούληση μου για υποψηφιότητα στις Εθνικές εκλογές ήταν και παραμένει ένας δόκιμος τρόπος εκπροσώπησης της Πιερίας, αλλά όχι ο μοναδικός.

Στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου 2019 την μάχη θα τη δώσω ως Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και όχι ως Υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας.

Άλλωστε η σύνθεση του ψηφοδελτίου όπως διαφαίνεται με τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών, παρέχει την δυνατότητα ποιοτικής και αποτελεσματικής εκπροσώπησης των πολιτών της Πιερίας.

Οι φίλοι και οι φίλες που όλο αυτό το διάστημα μου εξέφραζαν την συμπαράστασή τους στην πιθανή υποψηφιότητά μου μην ξεχαστούν, ας βάλουν τα δυνατά τους για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην προσπάθεια για την μεγάλη πολιτική αλλαγή που θα ενώσει τους Έλληνες και πάει την Ελλάδα πιο μπροστά, είμαστε μαζί.

Το Αύριο θα μας βρει ενωμένους και παρόντες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση