GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οδηγός ΚΤΕΛ κατέβασε από το λεωφορείο μαθητές επειδή το λέρωσαν

Έξω από το λεωφορείο φέρεται να πέταξε ένας οδηγός του ΚΤΕΛ δυο 16χρονους, καθώς, όπως ισχυρίζεται, λέρωσαν το όχημα. Σύμφωνα με όσα...

Έξω από το λεωφορείο φέρεται να πέταξε ένας οδηγός του ΚΤΕΛ δυο 16χρονους, καθώς, όπως ισχυρίζεται, λέρωσαν το όχημα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν εγγράφως στη διοίκηση του ΚΤΕΛ, η επιστροφή των δύο 16χρονων από την Αγία Μαρίνα στα Χανιά πήρε απρόβλεπτη τροπή, όταν στον Κλαδισό ο οδηγός τους ζήτησε να αποβιβαστούν από το λεωφορείο επειδή, όπως ισχυρίστηκε, το λέρωσαν.

Επιπλέον, στον τερματισμό του λεωφορείου στο Σταθμό του ΚΤΕΛ, ο οδηγός φέρεται να ζήτησε από 16χρονη συνεπιβάτη των δύο αγοριών, η οποία αρνήθηκε να αποβιβαστεί πριν φτάσει στον προορισμό της, να καθαρίσει το λεωφορείο. Το κορίτσι είπε στους γονείς του όσα συνέβησαν και ο πατέρας του, προχώρησε στην καταγγελία.

Ο οδηγός, πάντως, επισημαίνει ότι απαγορεύεται από το καταστατικό της εταιρίας η αναγκαστική αποβίβαση επιβατών. Σύμφωνα με τον διευθυντή του ΚΤΕΛ η καταγγελία είναι υπό διερεύνηση.

Πηγή: dikastiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση