GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρχίζει η "μάχη" Τζόνσον-Χαντ για την προεδρία των Συντηρητικών στη Βρετανία

Έφτασε η ώρα της «μάχης» για τους Μπόρις Τζονσον και Τζέρεμι Χαντ, που σήμερα θα αναμετρηθούν στο πρώτο από τα 16 ντιμπέιτ, για την π...

Έφτασε η ώρα της «μάχης» για τους Μπόρις Τζονσον και Τζέρεμι Χαντ, που σήμερα θα αναμετρηθούν στο πρώτο από τα 16 ντιμπέιτ, για την προεδρία του κόμματος των Συντηρητικών.

Ο πρώην και ο νυν υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας θα βρεθούν αντιμέτωποι σήμερα ενώπιον χιλιάδων μελών του Συντηρητικού Κόμματος στο Μπέρμιγχαμ.

Ο Τζόνσον εμφανίζεται να έχει το προβάδισμα για να αντικαταστήσει τη Τερέζα Μέι και να γίνει ο νέος επικεφαλής των Συντηρητικών και κατά συνέπεια της βρετανικής κυβέρνησης. Συγκέντρωσε περισσότερες από τις μισές ψήφους των συντηρητικών βουλευτών κατά την πέμπτη ψηφοφορία που διεξήχθη την Πέμπτη.

Ο νυν υπουργός Εξωτερικών Τζέρεμι Χαντ παραδέχθηκε σε μήνυμά του στο Twitter ότι «είμαι το αουτσάιντερ». «Όμως στην πολιτική υπάρχουν εκπλήξεις», προειδοποίησε.

Το όνομα του νικητή θα είναι γνωστό την εβδομάδα της 22ας Ιουλίου.

Πηγή: ΑΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση