GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο στόχαστρο της πρωταθλήτριας του Ιράν ο Τάκης Λεμονής

Την επόμενη ομάδα στην προπονητική του καριέρα είναι πιθανό να έχει βρει ο Τάκης Λεμονής. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ιράν, η Περσέ...

Την επόμενη ομάδα στην προπονητική του καριέρα είναι πιθανό να έχει βρει ο Τάκης Λεμονής. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ιράν, η Περσέπολις, πρωταθλήτρια στη χώρα τον έχει ψηλά στη λίστα για την τεχνική της ηγεσία και βρίσκεται ήδη σε επαφές μαζί του.

O έμπειρος τεχνικός έχει δουλέψει στην Αλ Ραέντ της Σαουδικής Αραβίας, την οποία πλέον κοουτσάρει ο Μπεσνίκ Χάσι, παίρνοντας εμπειρία από το εξωτερικό και όπως αναφέρουν οι Ιρανοί, η Περσέπολις είναι διατεθειμένη να του προσφέρει συμβόλαιο ύψους 500.000 ευρώ.

Αναμφίβολα, είναι μια προοπτική που δεν αφήνει αδιάφορο τον Τάκη Λεμονή, από τη στιγμή που πρόκειται για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Η Περσέπολις προέρχεται από την κατάκτηση τριών διαδοχικών πρωταθλημάτων, ενώ συνολικά έχει πανηγυρίσει 12 πρωταθλήματα και 6 κύπελλα. Αξίζει να σημειώσουμε πως πρόσφατα το όνομα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού είχε ακουστεί και στην Αίγυπτο και συγκεκριμένα για τον πάγκο των Ισμαϊλι και Ζάμαλεκ.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση