GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από την Παρασκευή οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς - Όλες οι λεπτομέρειες - ΒΙΝΤΕΟ

Την Παρασκευή αρχίζει η διαδικασία των υποβολής αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς, με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ε...

Την Παρασκευή αρχίζει η διαδικασία των υποβολής αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς, με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), της πρόσκλησης. Εκεί περιγράφονται αναλυτικά οι όροι, αλλά και τα στοιχεία που πρέπει να συμπληρώσουν οι γονείς για να υποβάλουν την αίτησή τους.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινή Βάρδια» της ΕΡΤ1, με τον Μάνο Νιφλή και τον Κώστα Αλατζά, ο Θεόδωρος Γκοτσόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ, από το Σάββατο 8 Ιουνίου και μέχρι τις 20 Ιουνίου, οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά.

Πέρσι οι έγκυρες αιτήσεις αφορούσαν 141.000 παιδιά. Από αυτά, όπως είπε ο κ. Γκοτσόπουλος, δόθηκαν βάουτσερ σε 127.000 παιδιά. Φέτος, στόχος είναι να καλυφθούν όλα οι αιτήσεις, ανέφερε.

Δείτε στο βίντεο από την ΕΡΤ1, όλες τις λεπτομέρειες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση