GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκκενώθηκε καταυλισμός μεταναστών λόγω της φωτιάς στο Λαύριο

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε έκταση με ξερά χόρτα, κλαδιά και σκουπίδια στη θέση Νεράκι Λαυρίου. Κοντά στο σημείο της πυρκαγιάς...

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε έκταση με ξερά χόρτα, κλαδιά και σκουπίδια στη θέση Νεράκι Λαυρίου. Κοντά στο σημείο της πυρκαγιάς βρίσκεται άτυπος καταυλισμός μεταναστών, ο οποίος εκκενώθηκε, καθώς μεταφέρθηκαν άμεσα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις τα παιδιά σε ασφαλή τοποθεσία, ενώ αυτήν την ώρα απομακρύνονται και οι μεγάλοι.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν κινδυνεύει άμεσα ο καταυλισμός, αλλά η απομάκρυνση έγινε προληπτικά λόγω του καπνού. Επίσης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν απειλούνται ούτε οι εγκαταστάσεις της ΕΒΟ, που βρίσκονται κοντά.
Στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα και υδροφόρες των δήμων, που προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, ενώ έχει κληθεί για να επιχειρήσει και ένα ελικόπτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση