GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημος ηθοποιός εγκαταλείπει το Χόλιγουντ για να περάσει χρόνο με την οικογένειά του - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ και η τελευταία ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε, "Avengers: Endgame&q...

Είναι ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ και η τελευταία ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε, "Avengers: Endgame", "έσπασε" τα ταμεία. Μετά από 12 μήνες συνεχών γυρισμάτων ο Κρις Χεμσγουόρθ εγκαταλείπει το Χόλιγουντ για να περάσει χρόνο με την οικογένειά του.

Ο 35χρονος που ενσάρκωσε τον Thor, ανακοίνωσε πως τουλάχιστον για την υπόλοιπη χρονιά θα απέχει από γυρίσματα για να είναι στο σπίτι και να περάσει στιγμές με την σύζυγό του Elsa Pataky και τα τρία τους παιδιά.

'Αυτή τη χρονιά δεν θα κάνω καμία ταινία. Θέλω απλά να είμαι στο σπίτι με τα παιδιά μου. Είναι σε μια σημαντική ηλικία για τη ζωή τους, είναι αρκετά μικρά ακόμα αλλά καταλαβαίνουν ότι φέυγω και λείπω περισσότερο από πριν" τόνισε σε συνέντευξή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση