GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη σφοδρή σύγκρουση βυτιοφόρου με αυτοκίνητο στη λεωφόρο Λαυρίου

Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται η σφοδρή σύγκρουση βυτιοφόρου με αυτοκίνητο το πρωί της Δευτέρας στη λεωφόρο Μαρκοπούλου Λαυρίου....

Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται η σφοδρή σύγκρουση βυτιοφόρου με αυτοκίνητο το πρωί της Δευτέρας στη λεωφόρο Μαρκοπούλου Λαυρίου. Η έλλειψη διαγραμμίσεων και σηματοδότησης καθιστά το σημείο καρμανιόλα.

Είναι λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί όταν το λευκό βυτιοφόρο πλησιάζει στη διασταύρωση στο ύψος της Παιανίας. Ένα σκούρο αυτοκίνητο προσπαθεί να κινηθεί προς την αριστερή πλευρά του δρόμου. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Το βυτιοφόρο χτυπά με δύναμη το αυτοκίνητο το παρασέρνει και στη συνέχεια ανεβαίνει πάνω στο πεζοδρόμιο. Η οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν επειγόντως να ληφθούν άμεσα μέτρα και να τοποθετηθεί φωτεινός σηματοδότης πριν θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση