GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαμπερός γάμος για τον Σέρχιο Ράμος στη Σεβίλλη - Με μαύρα λουλούδια η νύφη - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Έπειτα από πολλά χρόνια σχέσης και τρεις γιους, ο Σέρχιο Ράμος και η Πιλάρ Ρούμπιο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Καθεδρικό...

Έπειτα από πολλά χρόνια σχέσης και τρεις γιους, ο Σέρχιο Ράμος και η Πιλάρ Ρούμπιο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Καθεδρικό της Σεβίλλης σε μια λαμπερή τελετή όπου συμπαίκτες του στη Ρεάλ αλλά και παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστές έδωσαν το "παρών".

Η νύφη επέλεξε μαύρους κρίνους για να έχει μία εντυπωσιακή ανθοδέσμη και να ξεχωρίζει. Επίσης, οι καλεσμένοι είχαν οδηγίες να αποφύγουν πολλά χρώματα κι έτσι οι περισσότεροι κύριοι εμφανίστηκαν με μπλε και μαύρο.

Παρόντες οι Ντέιβιντ Μπέκαμ και Βικτόρια, ο Λούκα Μόντριτς, ο θρύλος της Ρεάλ Ρομπέρτο Κάρλος, ο Χέσους Νάβας, ο Κέιλορ Νάβας, ο Σέρχιο Μπουσκέτς, Σέρχιο Ρεγκουιλόν, Πέτζα Μιγιάτοβιτς, ο παίκτης της Ρεάλ Μπέτις, Χοακίν, ο Πέπε Ρέινα, ο Νάτσο Φερνάντεθ, ο Μάρκο Ασένσιο, ο Λούκας Βάθκεθ, ένας από τους καλύτερους φίλους του γαμπρού, ο Ματέο Κοβάτσιτς, ο Μανουέλ Ντίαθ, ο Χόρντι Άλμπα που εκπροσωπούσε την Μπαρτσελόνα και πολλοί άλλοι.

Ηχηρές απουσίες ήταν ο Τζέραρντ Πικέ και Σακίρα όπως και ο Ικερ Κασίγιας και Σάρα Καρμπονέρο που δίνουν τον δικό τους αγώνα για τη ζωή τους.

Soy yo o Sergio Ramos se ha limpiado la boca después de besar a su mujer? Y dos veces!!! 😳 https://t.co/h2O9aCzPuu

— Marta (@MartaE_Vila) June 16, 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση